GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Realitystjärnan Paulina ”Paow” Danielsson visar upp nya kärleken – bartender från Borås

För knappt en vecka sedan skrev DLY om att influencern och realitystjärnan Paulina ”Paow” Danielsson träffat en ny kille – bartendern Alexander Wallengren från Borås. Nu visar paret upp sin kärlek via Instagram.
Borås • Publicerad 7 juli 2022
Paulina ”Paow” Danielsson och Alexander Wallengren.
Paulina ”Paow” Danielsson och Alexander Wallengren.Foto: Privat

Paulina ”Paow” Danielsson, känd från bland annat ”Paradise hotel”, bekräftade att hon träffade Borås-bartendern för Aftonbladet i ett sms under sin vistelse på Rhodos för cirka en vecka sedan.

”Vi hänger en del. Han är jättefin”, skrev realitystjärnan.

”Paow” menar även att de inte har någon stress kring dejtandet.

”Det är kul att hänga mest och vi tar det för vad det är. Vi har jättemysigt ihop”, skrev hon i ett sms till tidningen.

På boråsaren Alexander Wallengrens senaste Instagram-inlägg syns paret ha det mysigt på Rhodos. Borås-bartendern kommenterar även inlägget:

”Omge dig med människor som får dig att må bra”

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.