GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Prisade komiker kommer till Sjuhärad i höst

Två gånger har han vunnit priset för Årets manliga komiker och hon blev utsedd till Årets kvinnliga komiker 2003. Nu kommer Johan Glans och Lena Frisk till Skene för att bjuda på stand up komedi.
Sjuhärad • Publicerad 31 juli 2022
Skene Kulturhus, tidigare Skene Folkets hus.
Skene Kulturhus, tidigare Skene Folkets hus.Foto: Joel Engblom

Under hösten kommer komikerna Johan Glans och Lena Frisk inta scenen på Skene kulturhus.

Lena Frisk debuterade som ståuppkomiker 1994 och har sedan dess gjort flertalet shower och medverkat i olika tv-produktioner. Hon har dessutom grundat Malmö Comedy Club och haft en egen talkshow.

Johan Glans startade också sin karriär som komiker 1994. Han har gjort egna shower som turnerat runt Sverige och även medverkat i flera humorprogram. Utöver sin karriär som komiker är han även skådespelare.

Nu gör de båda show ihop den 20 oktober. Första showen sålde slut och det har nu lagts till en extraföreställning senare samma kväll.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.