GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Prins Carl Philip kommer till Borås

Nu får Borås besök av en del av kungafamiljen! Efter att Skulpturstaden Borås vann kulturpriset Swedish Arts & Business Award är staden i år värd för prisceremonin. Där kommer även Prins Carl Philip medverka, rapporterar TT.
Borås • Publicerad 24 maj 2022

Priset Swedish Arts & Business Award har delats ut av föreningen Kultur & Näringsliv sedan 1993. Förra året belönades Skulpturstaden Borås med priset för sitt arbete med konst i offentlig miljö.

Prisceremonin kommer ske på Textile Fashion Center i Borås på måndag.

Prins Carl Philip kommer vara en del av juryn.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.