GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Premiär för Picknickrevyn

När tre blev sjuka tvingades Picknickrevyn ställa in premiären. Men nu, två veckor senare, är alla frisk och redo för premiär.
Borås • Publicerad 18 februari 2022
Arkivbild. Premiär på fredagskvällen för Picknickrevyn på Hemgården.
Arkivbild. Premiär på fredagskvällen för Picknickrevyn på Hemgården.Foto: Niclas Sennerteg

Picknickrevyn genomfördes första gången i höstas. Som namnet antyder får publiken själva får ta med sig något gott att äta och dricka.

Meningen var att årets uppsättning av Picknickrevyn skulle haft premiär 5 februari. Men samma vecka insjuknade tre av de sex medlemmarna i ensemblen.

– Alla tre testades positivt för covid-19, så det var bara att ställa in, säger regissören Tina Rehn Wikström till BT.

Revyn är en förlängd version av höstens uppsättning och spelas således i två akter. Föreställningen har premiär på fredagskvällen. Därefter spelas den på lördag och två gånger nästa helg.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.