GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Populära Lov1 spelar i Borås

Om du har varit inne på videoappen Tiktok på det senaste har du kanske kommit över någon av de tusentals videor som använt Lov1:s nya låt ”Bästis festis”.
Borås • Publicerad 29 augusti 2022
Ludvig Sturaeus, Pontus Bjernekull Mörner, Waldemar Eriksson och Leon Holm ingår i gruppen Lov1.
Ludvig Sturaeus, Pontus Bjernekull Mörner, Waldemar Eriksson och Leon Holm ingår i gruppen Lov1.Foto: Pressbild

Lov1 skapades från början som en parodi till populära rapgruppen Hov1, menar gruppens ledare Pontus Bjernekull Mörner, som också står bakom det populära Instagram-kontot Karaktärer.

Under 2020 slog Lov1 igenom med låten Sexcigg som toppade bland annat Spotify-listorna under sommaren. Det senaste albumet heter Profeterna på Balkongen.

Gruppen kommer till Åhaga, fredagen den 2 september och startar 22.30.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.