GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Populära Babblarna kommer till Borås – då uppträder de

Barnfavoriterna Babblarna har spelats flitigt på Spotify-topplistan och lockat många till deras föreställningar runt om i landet. I höst kommer de till Borås.
Borås • Publicerad 3 september 2022
Babblarna på besök i Karlshamn.
Babblarna på besök i Karlshamn.Foto: Towe Olsson

I föreställningen Jul och kul med Babblarna kommer barnen få hjälpa Klonk att gissa vad som finns i Babblarnas julklappar. Det kommer bakas pepparkakor, gå luciatåg och sjungas julvisor blandat med Babblarnas största hits.

Babblarna kommer till Åhaga i Borås den 13 november.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.