GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Popartisten Malin Christin om Borås: ”Alltid fått stöttning härifrån”

Malin Christin var huvudperson i uppsnacket inför Sommartorsdagarna – P4 Möter. I år gick hon ifrån att vara i princip okänd till att delta i Mello där syrran Wiktoria Johansson varit med flertal gånger.
För DLY berättar Malin Christin om hennes kärlek till sin hemstad Borås, vad henne största ”turn-offs” är på killar och var hon ska giga härnäst i sommar.
Se filmklippet nedan!
Borås • Publicerad 8 juli 2022

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.