GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Paulina ”Paow” Danielsson har träffat ny kille – bartender från Borås

Influencern och realitystjärnan Paulina ”Paow” Danielsson blev för en kort tid sedan singel. Hon och den danska arvingen Alexander Zobel gjorde slut efter att ”Paow” flertal gånger uttryckt sitt ogillande mot Danmark. Men nu träffar hon en ny kille – en bartender från Borås, bekräftar hon för Aftonbladet.
Borås • Publicerad 2 juli 2022 • Uppdaterad 6 juli 2022
Paulina ”Paow” Danielsson
Paulina ”Paow” DanielssonFoto: NENT Group/Fredrik Nilsson

Paulina ”Paow” Danielssons följare har på hennes sociala medier kunnat se att hon synts tillsammans med en kille under flera tillfällen. Det bekräftar hon är boråsaren Alexander Wallengren, som Nyheter 24 tidigare skrivit om.

Till vardags arbetar Wallengren som bartender, vilket han även gör nu på Rhodos. De båda träffades via gemensamma vänner.

”Det är kul att hänga mest och vi tar det för vad det är. Vi har jättemysigt ihop”, skriver Paow i ett sms till Aftonbladet.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.