GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     På måndag sommarpratar Boråspolisen

     Borås/Sverige • Publicerad 9 juli 2021
     Nadim Ghazale.
     Nadim Ghazale.
     Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

     På måndag sänds Boråsprofilen Nadim Ghazales sommarprat. Han vill lyfta fram människor som gör stora saker, med små medel.

     – Det är min första semesterdag så det blir en bra början på semestern. Jag kommer att sitta med familjen och lyssna. Det är viktigt att det blir bra, för det här är en sådan sak som man bara får göra en gång i livet. Jag börjar faktiskt bli lite nervös nu när det kommer allt närmare, säger Nadim Ghazale till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.