GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

NYTT: Bianca Ingrosso får egen talkshow: ”Jag fattar ingenting”

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso får egen pratshow på Kanal 5 och Discovery+ under namnet ”Bianca” som kommer gå i höst.
Sverige • Publicerad 27 maj 2022
Tidigare har Bianca Ingrosso synts frekvent på Discovery/Kanal 5 via programmen ”Walgrens värld” och ”Bianca 25”.
Tidigare har Bianca Ingrosso synts frekvent på Discovery/Kanal 5 via programmen ”Walgrens värld” och ”Bianca 25”.Foto: Skärmavbild/TV4

Showen bjuda på möten med aktuella gäster som Ingrosso är extra nyfiken på.

I ett Youtube-klipp som Ingrosso släppte under torsdagen pratar hon mer om nyheten tillsammans med sin bror Benjamin Ingrosso. Pratshow-värdar som Oprah Winfrey och Ellen Degeneres nämns som Biancas inspirationer till intresset för just intervjuprogram.

– Du har suttit och tänkt att det finns ingen riktigt bra talkshow i Sverige och gör det du vill se, säger Benjamin till Bianca.

– Och gör det pampigt och ståtligt, fyller Bianca i och fortsätter:

– Jag fattar ingenting. Jag har suttit och lekt talk-show hela mitt liv. Det bästa jag vet är att titta på när alla är på olika ”Late Nights” och liknande. Och nu ska den här tjejen få inta rutan.

Pratshowen kommer produceras av programledaren Fredrik Skavlans produktionsbolag. Enligt Ingrosso kommer showen sändas på ”den bästa sändningstiden som finns” och kommer kunna ta emot en stor publik.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.