GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nominerad till bäst klädda man – ska styla boråsarna

Stylisten och modellen Jean Bosco blev nominerad till Göteborgs bäst klädda man 2022. Ikväll, 14 juli, och 21 juli kommer han till Textile Fashion Center för att styla boråsarna – gratis.
Borås • Publicerad 14 juli 2022

Idag mellan 17 till 19 kan den som vill bli stylad av Jean Bosco, som till vardags uppmuntrar människor till att hitta second hand-kläder till ett rimligt pris, främst på sitt Instagram-konto där han delar med sig av sina olika outfits.

På plats kommer det även finnas vintagekläder och second hand-kläder, handplockade av Jean Bosco för de boråsare som är intresserade.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.