GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Niello: ”Jag kan dö lycklig efter denna kväll i Borås”

Artisten Niello fick igång publiken ordentligt med låtar som ”Legenden” och ”Över mig” på Stora torgets scen. På scenen bjöd han även upp artisten Klockrent! och hans flickvän tillika artistkollega Lisa Ajax. DLY fick sig ett snack med Klockrent! vars riktiga namn är Max Huss samt Niello efter spelningen.
Borås • Publicerad 7 juli 2022

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.