GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Musikfestival i Borås flyttad

Musikfestivalen Rock away winter skulle hållits nu på lördag i Parkhallen i Borås. Nu flyttas festivalen fram.
Borås • Publicerad 2 mars 2022
Arkivbild. Festivalen skulle genomförts den 5 mars. Nu flyttas den till 14 maj.
Arkivbild. Festivalen skulle genomförts den 5 mars. Nu flyttas den till 14 maj.Foto: Lars-Åke Green

Endagarsfestivalen Rock away winter skulle ha genomförts på lördag den 5 mars. Men den utdragna pandemin tvingade arrangören, Just Enjoy som drivs av Mimmi Petersson, att ta ett beslut.

– Vi hade is i magen och hoppades att restriktionerna skulle lätta. Men till slut vågade vi inte chansa längre, säger Mimmi Petersson till BT.

Nytt datum blir istället den 14 maj och alla band som skulle spelat på lördag spelar det nya datumet - förutom avslutningsbandet Rimfrost. Arrangören har några nya band på gång, men än så länge är det inte klart vilka som ersätter.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.