GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Musik från hela världen på Kulturskolan

En oud, afrikanska trummor och flöjter. Musiksalen i Kulturskolans del på Hässlehuset är fylld med instrument från olika delar av världen. Kulturskolan fixar nämligen jam sessions.
Borås • Publicerad 18 februari 2022
Jam session på Hässlehuset, Kulturskolan.
Jam session på Hässlehuset, Kulturskolan.Foto: Jan Pettersson

Tanken med jammet är att skapa ett tillfälle för musikutövare med olika bakgrund att träffas och nätverka.

– Det ingår i vårt uppdrag som kulturpedagoger att skapa den här typen av möjligheter och upplevelser för Hässleholmen och Borås stads invånare, säger Johanna Lillvik, kulturpedagog, till BT.

Flöjt och oud på ena sidan av rummet möter trummor av alla dess slag på andra sidan och allt ramas in med en skön körsång.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.