GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Minifestival ska fira Borås 400 år

     Borås fyller 400 år och festligheterna är inte över ännu. I början på november ska ”Den stora festen” hållas på Åhaga. Uno Svenningsson är en av artisterna på minifestivalen.
     Borås • Publicerad 25 oktober 2021
     Arkivbild. ”Den stora festen” går av stapeln den 6 november på Åhaga.
     Arkivbild. ”Den stora festen” går av stapeln den 6 november på Åhaga.
     Foto: Frida Klingberg/Arkiv

     Den 6 november hålls ”Den stora festen” på Åhaga. Åtta timmars musikunderhållning med artister som Uno Svenningsson, Dani M DJ Samvice och Sgt Pepper Affinity.

     – Eftersom vi har bokat artister som tilltalar olika målgrupper, vill vi samla de äldre och yngre tillsammans, säger Johannes Tollesson på Scandinavian Artist AB, som är ansvarig över ”Den stora festen”, till BT.

     Tanken var från början att ”Den stora festen” skulle hållas den 25 september. Då skulle bland annat Robin Bengtsson och Wiktoria uppträtt, men när evenemanget behövde flyttas på grund av pandemin kunde inte artisterna längre medverka.

     Till följd av detta har man tvingats att planera om och boka nya artister med kort varsel.

     Till evenemanget säljs det 1 600 biljetter, varav 300 är sittplatser. Hur många som sålts i dagsläget är oklart.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.