GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Minifestival på Åhaga

I slutet av mars nästa år satsar arrangörsgruppen Snowman agency på en typ av minifestival på Åhaga. Målgruppen är unga vuxna mellan 18–30 år.
Borås • Publicerad 29 november 2021
Minifestivalen arrangeras på Åhaga i mars nästa år.
Minifestivalen arrangeras på Åhaga i mars nästa år.Foto: Anders Robertsson

Sedan oktober arrangerar Snowman agency olika evenemang på Åhaga. I mars nästa år startar de upp konceptet Live one, en slags minifestival med flera artister på scenen. Tanken är att det ska bli ett återkommande arrangemang i Borås.

– Tanken är att göra det två gånger per år, nu i mars och sen igen i september, om folk gillar det, säger Erik Skogsberg på Snowman agency till BT.

Än så länge vill arrangören inte berätta vilka artister som kommer spela. Men på sociala medier kommer det anordnas tävlingar där man kan gissa på vilka artisterna är. Gissar man rätt har man chans att vinna biljetter till festivalen. Musiken kommer gå mot pop, hiphop och elektronisk musik.

Minifestivalen Live one arrangeras den 26 mars 2022.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.