GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Mikael Wiehe gör en sista stor turné - kommer till Borås

     Den folkkära artisten Mikael Wiehe har haft en lång paus under pandemin. Nu är han aktuell igen med både ny skiva och en sista stor turné. Ett stopp på turnén är Borås.
     Borås • Publicerad 28 oktober 2021
     Arkivbild.
     Arkivbild.
     Foto: Jan Pettersson

     Den 75-åriga Mikael Wiehe har inte legat på latsidan under pandemin. Snart släpper han ett nytt album, ”Den siste mohikanen”. Samtidigt laddar han för en sista turné som börjar i norska Bergen i februari nästa år.

     – Jag gör min sista stora turné medan jag fortfarande kan stå på benen, medan jag fortfarande kommer ihåg låtarna, medan jag fortfarande kan sjunga och medan jag fortfarande kan höra applåderna, säger han till TT.

     Den 3 mars besöker han Borås.

     Albumet ”Den siste mohikanen” släpps i slutet på november. Redan på fredag den 29 oktober släpps den första singeln från albumet, ”På livets hav”.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i 100 dagar för endast 100 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.