GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mellovinnarens nya uppdrag: Sjunger på cannabiskonferens

Det har knappt gått två veckor sedan Eurovision-finalen i Turin avgjordes och Sveriges representant Cornelia Jakobs slutade fyra. Nu ska hon ut på sommarturné och det är en konsert som sticker ut ur mängden.
Sverige • Publicerad 25 maj 2022

På fredagen uppträder Mello-vinnaren på Stockholm medical cannabis conference.

Christian Engström har tidigare haft förtroendeuppdrag inom Piratpartiet och verkat för en liberal drogpolitik. Han är presskontakt för konferensen.

– Hon är Sveriges just nu hetaste artist, så vi kontaktade hennes manager och då visade det sig att hon har en lucka, säger Enström till Kulturnytt.

Bakom konferensen står investmentbolaget Aureum life som vill bli ledande inom forskning och medicin av medicinsk cannabis i Sverige.

Christian Engström menar samtidigt att Jakobs inte blir ansiktet utåt för företaget.

– Vi är jätteglada att hon kommer och spelar men det är inte hon som representerar företaget på något vis, säger Engström till Kulturnytt.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.