GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Magnus Carlsson hyllar vännen Adam Alsing genom Rick Astleys musik

     Kultur/Nöje • Publicerad 10 september 2021
     Magnus Carlsson på besök i Borås, Åhaga.
     Magnus Carlsson på besök i Borås, Åhaga.
     Foto: Elin Thornberg

     Magnus Carlsson släpper snart en singel på Rick Astleys gamla 80-talshit ”Never gonna give you up”, i syfte att hedra och hylla vännen Adam Alsing.

     Varje gång som Adam Alsing intervjuade Magnus Carlsson i radion lyftes låten upp, Adam tyckte att Magnus röst vore perfekt för låten.

     – Det blev en grej av det, varje gång vi träffades så sa han ”har du spelat in den än?”, ”nu då?” och varje gång fick jag ju svara nej, inte än. Men nu, nu är den klar. Jag hoppas att han är nöjd, säger Magnus Carlsson till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.