Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Lokala artister bjuder på livesänd underhållning

     .
     .
     Foto: Elin Thornberg

     Tidigare år har AB Bostäder i Borås arrangerat de lokala kulturfestivalerna ”Områdesdagarna” men på grund av coronapandemin har det skjutits upp. Nu slår bolaget ihop alla aktivitetsdagar till ett enda digitalt event. På lördag sänds ”Hela Borås Online” i AB Bostäder i Borås sociala kanaler.

     – Vi ställer inte in, men vi tänker om. Och ibland kan nya lösningar ge oanade möjligheter. Det här kommer bli en riktigt rolig sändning som ingen boråsare bör missa. Syftet med eventet är att du ska få en inblick i och lära känna stadens områden direkt från ditt vardagsrum. Vi hoppas detta ska sprida glädje och ljus i alla boråsares hem, säger Genc Avdiu, utvecklingsledare på AB Bostäder i Borås, enligt ett pressmeddelande.

     Radioprofilen Sarit Monastyrski är konferencier för eventet som sänds från Borås folkhögskola. Sändningen startar klockan 17 på lördag.

     Bland artisterna som uppträder finns Idol-deltagaren Edvin Hakimzadeh, Kilimanjaro, Mathias Melo, ChaMam , Javier Manik, Niko Adrian, Bibi Dawod, ABF Blackline och Vida världen samt Borås internationella kör.