GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lisa Ajax: Detta är det bästa med Borås

Den tredje artisten ut på Sommartorsdagarnas lineup var Lisa Ajax. Fyra gånger har hon deltagit i Mello, vunnit Idol en gång samt varit med och svängt höfterna i Let's Dance så sent som i våras. Nedan berättar hon om vad hon tycker om med Borås och vad hon inte uppskattar för egenskaper hos människor.
Borås • Publicerad 7 juli 2022
Fakta

Lisa Ajax

Ålder: 23

Kommer från: Järfälla

Bakgrund: Vinnare av ”Idol” 2014 samt finalist under Melodifestivalen 2016, 2017 och 2019. Artisten var också med i årets säsong av ”Let's Dance”, och har medverkat i ”The Island”.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.