GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Levande filmquiz till Stadsteatern

Filmfrågesport i julens tecken. Ett quiz med levande frågor. Så blir det när gruppen QuiZadillas kommer till Borås Stadsteater.
Borås • Publicerad 6 december 2021
Arkivbild. QuiZadillas ger ett levande quiz på Borås Stadsteater.
Arkivbild. QuiZadillas ger ett levande quiz på Borås Stadsteater.Foto: Andreas Carlsson

QuiZadillas bildades 2011 och består av en grupp skådespelare som arrangerar quiz. Men istället för att läsa upp frågorna så spelar aktörerna upp frågorna istället.

Den 15 december gästar gruppen Borås Stadsteater för ett filmquiz i julens tecken. Skådespelarna spelar upp olika filmscener ur julfilmer och de tävlande gissar vilken film det är, följt av en och annan följdfråga. Det blir även sång och musik.

Det unika quizkonceptet sker i Foajéscenen med start 19.30.

Lagen får bestå av mellan 2-4 personer. Anmäl ditt lag här.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.