GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Leslie från Borås vidare efter Idol-gallring

Leslie Ayleen, 17, från Hässleholmen i Borås klarade sig efter slutauditions två första moment i Idol.
Borås • Publicerad 31 augusti 2022
Leslie Ayleen framför Idol-juryn
Leslie Ayleen framför Idol-jurynFoto: Skärmavbild/TV4

17-åringen imponerade på Idol-juryn under hennes audition som visades på måndagen.

– Jag har nästan aldrig varit så inspirerad av en personlighet som du, så att jag går lite på det och hoppas på det bästa och säger ja, sade Alexander Kronlund då.

I tisdagens avsnitt av musikprogrammet startade första momentet av slutaudition – chorus line, där idolerna ska sjunga a capella framför juryn.

Leslie Ayleen blev en av de som gick vidare till nästa gallring i slutaudition som kallas för solosången. Även där klarade hon sig till det sista steget som är ett nytt moment för Idol. Där ska man sjunga i en duett med någon av de andra Idol-tävlande.

Sista steget sänds 15 september.

– Jag hade förstått om jag inte gått vidare, men det här betyder allt för mig just nu säger Ayleen om sin insats i programmet.

Idol fortsätter i TV4 på onsdagen 20.00 och finns redan att se på TV4 Play.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.