GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Lena Philipsson till Åhaga

     Borås • Publicerad 21 juni 2021
     Arkivbild. Lena Philipsson ger sig, under våren 2022, ut på stor turné. Hon besöker bland annat Åhaga den 22 april.
     Arkivbild. Lena Philipsson ger sig, under våren 2022, ut på stor turné. Hon besöker bland annat Åhaga den 22 april.
     Foto: Christer Tille

     Under våren 2022 ger sig Lena Philipsson ut på konserthusturné. Hon ska besöka 19 städer och den 22 april är det dags för ett besök i Borås och Åhaga.

     Förra sommaren gav hon ut sitt trettonde soloalbum, Maria Magdalena, och det är låtarna från det albumet som kommer vara centrala på turnén. Blandat med gamla Lena PH-klassiker, såklart.

     Artisten själv är taggad på att återigen ge sig ut på turné.

     – Jag ser jättemycket fram emot att åka ut på en stor turné igen och bland annat spela låtarna från senaste albumet ”Maria Magdalena”. Det blir mycket musik, gammalt och nytt. Jag kommer även jobba med bilder och videor eftersom det är ett genomgående tema kring senaste skivan, säger Lena Philipsson i ett pressmeddelande.

     Lena Philipssons konserthusturné startar i Norrköping i februari, och avslutas i Karlstad i slutet på april.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.