GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Komiker från Borås prisas

     Nöje • Publicerad 6 oktober 2021
     Anna Claesson har vunnit Pantameras nyinstiftade humorstipendium.
     Anna Claesson har vunnit Pantameras nyinstiftade humorstipendium.
     Foto: Pressbild

     Komikern Anna Claesson, från Borås, har vunnit Pantameras nyinstiftade humorstipendium.

     – Det känns skitkul, jag är jättehedrad att få det här priset. Samtidigt känner jag nästan lite prestationsångest för att leverera framöver, säger Anna Claesson till BT.

     Hennes humorkarriär började på Instagram.

     – Först lade jag mest upp fula bilder på mig själv, som folk skrattade åt. Sen började jag göra lite mindre sketcher, berättar hon för BT.

     Sketcherna har sedan dess uppskattats av en allt större publik.

     Pantameras nyinstiftade humorstipendium riktar sig till den som ”brinner för att undehrålla och vill utforska en karriär inom humor”. Vinnaren tilldelas 50 000 kronor.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.