GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KLART: Hit kommer Musikhjälpen i år – en timme från Borås

I vinter kommer den ikoniska glasburen från Musikhjälpen att stå på Kungstorget i Göteborg mellan den 12 till 18 december.
Borås/Göteborg • Publicerad 30 augusti 2022
Arkivbild från Musikhjälpen 2021.
Arkivbild från Musikhjälpen 2021.Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Det blir fjärde gången som Göteborg håller i Musikhjälpen.

Tidigare har programmet sänts från Göteborg år 2009, 2011, 2013 och nu 2022.

Glasburen kommer att i år stå på Kungstorget.

"Göteborg är ju en erkänd musikstad av rang och det finns en stor vana av kultur och musikarrangemang. Med det i bagaget är jag övertygad om att vi tillsammans med alla engagerade göteborgare kan göra Musikhjälpen i december till en fantastisk folkfest mitt i stan", säger Karl-Johan Paulsson, SVT:s projektledare i ett pressmeddelande.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.