GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Klart: De är förband på Sommartorsdagarna

     Borås • Publicerad 10 juni 2020
     .
     .
     Foto: Johan Valkonen

     Sommartorsdagarna blir inte som vanligt i år. Istället för att fylla Stora Torget med publik kommer en konsert kunna streamas via BT.se varje torsdag i juli klockan 21.00. De artister som uppträder är Sabina Ddumba, Anis Don Demina, Molly Hammar, Oscar Zia och Movits!. Nu är det också klart vilka som får vara förband:

     2 juli Hamza

     Boråsbördiga rapparen Hamza är först ut och är förband till Sabina Ddumba. Han brinner för Hip Hop och för att visa kärleken till hemmakvarteret på Hässleholmen. Hamza har jobbat med många rutinerade rappare som bland annat, Achee Flips och Dilly D. Under 2018 släppte Hamza singlarna ”Kusten” och ”Dom bästa först”.

     9 juli Saga Ludvigsson

     Saga Ludvigsson 14 år och har tidigare uppträtt med Marbo Moves på scenen vid Stora Torget. Saga har hunnit uppträda många stora scener så som Bingolotto, Gothia Cups invigning på Ullevi och EM finalen i handboll på Friends Arena. 2019 var Saga en av finalisterna i TV4 Talang.

     16 juli LVSN

     DJ/Producent-duon LVSN består av Linus Silfverlood och Viktor Nuorimaa som 2018 slog ihop sig för att på kort tid ro iland flertalet singlar som nått en bred publik. Låten ”Strangers” som släpptes 2020 har redan över en miljon streams.

     23 juli SuperEgo

     Rockband som spelar drivig rock med svenska texter om livets verklighet och vedermödor. SuperEgo har länge befolkat allsköns scen på festivaler och rockklubbar runt om i landet.

     30 juli Interstate 40 Rythm Kings

     Interstate 40 Rythm Kings är som en energisk rhythm and blues-maskin med influenser av amerikansk musik från 50- och 60-talet samt southern soul.

     Anna EngströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.