Klart: De är förband på Sommartorsdagarna

.
Foto: Johan Valkonen

Sommartorsdagarna blir inte som vanligt i år. Istället för att fylla Stora Torget med publik kommer en konsert kunna streamas via BT.se varje torsdag i juli klockan 21.00. De artister som uppträder är Sabina Ddumba, Anis Don Demina, Molly Hammar, Oscar Zia och Movits!. Nu är det också klart vilka som får vara förband:

2 juli Hamza

Boråsbördiga rapparen Hamza är först ut och är förband till Sabina Ddumba. Han brinner för Hip Hop och för att visa kärleken till hemmakvarteret på Hässleholmen. Hamza har jobbat med många rutinerade rappare som bland annat, Achee Flips och Dilly D. Under 2018 släppte Hamza singlarna ”Kusten” och ”Dom bästa först”.

9 juli Saga Ludvigsson

Saga Ludvigsson 14 år och har tidigare uppträtt med Marbo Moves på scenen vid Stora Torget. Saga har hunnit uppträda många stora scener så som Bingolotto, Gothia Cups invigning på Ullevi och EM finalen i handboll på Friends Arena. 2019 var Saga en av finalisterna i TV4 Talang.

16 juli LVSN

DJ/Producent-duon LVSN består av Linus Silfverlood och Viktor Nuorimaa som 2018 slog ihop sig för att på kort tid ro iland flertalet singlar som nått en bred publik. Låten ”Strangers” som släpptes 2020 har redan över en miljon streams.

23 juli SuperEgo

Rockband som spelar drivig rock med svenska texter om livets verklighet och vedermödor. SuperEgo har länge befolkat allsköns scen på festivaler och rockklubbar runt om i landet.

30 juli Interstate 40 Rythm Kings

Interstate 40 Rythm Kings är som en energisk rhythm and blues-maskin med influenser av amerikansk musik från 50- och 60-talet samt southern soul.

Läs mer

Sport

Klarström klar för ny klubb

Tidigare Elfsborgsspelaren har ny klubb.

Nyheter

Bilbränder på Sjöbo

Två bilar brann.

Nyheter

Hundvalp försvunnen i Borås

Har varit borta sedan i lördags.

Nyheter

Stora Coop utrymt efter brandlarm

Kunderna fick lämna butiken.

Nyheter

Gymnasieutbildning i Borås läggs ner

För få sökande.

Nyheter

Många nedfallna träd efter söndagens storm

Landade på balkonger.