GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KLART: Boråsbröderna fortsätter jaga spöken i tv – blir en femte säsong

Nyligen prisades Boråsbröderna och spökjägarna Tony Martinsson och Niclas Laaksonen för deras ”Spökjakten” i Kristallen-galan. Nu står det klart att det blir en femte säsong av succéserien.
Borås • Publicerad 7 september 2022
Tony Martinsson och Niclas Laaksonen
Tony Martinsson och Niclas LaaksonenFoto: LaxTon Ghost Sweden

När tittarna sagt sitt i kategorin ”Tittarnas favoritprogram” på årets Kristallen-gala vann Boråsbrödernas ”Spökjakten” för tredje året i rad.

Nu fortsätter de att jaga spöken tillsammans med programledarna Joakim och Jonna Lundell, rapporterar TT. Sedan 2014 har de rest runt i världen för att söka bevis på paranormal aktivitet, något som engagerat många tittare.

"Jag är verkligen stolt och tacksam för att få arbeta med personerna framför och bakom kameran och att få åka ut i Europa ännu en gång med detta gäng känns både motiverande och spännande", säger Joakim Lundell i ett pressmeddelande.

I den femte säsongen, som har premiär 2023, kommer Joakim och Jonna Lundell besöka England, Skottland och Irland.

Serien fortsätter att visas på Discovery+.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.