GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Justin Bieber avbryter världsturnén – Sverigespelning kan påverkas

Världsstjärnan Justin Bieber avbryter sin världsturné med albumet ”Justice”. Det bekräftar stjärnan i en Instagram-story.
Borås • Publicerad 7 september 2022
Foto: Privat, Pressbild

I början av juni meddelade Justin Bieber att han skulle skjuta upp världsturnén i Nordamerika. Han hade drabbats av Ramsay Hunts syndrom som är en ovanlig sjukdom och en typ av bältros som sätter sig i huvud- och halsområdet. Detta kan också leda till ansiktsförlamning.

När Justin Bieber visade upp sitt ansikte i en Instagram-video i början av juni gick det att se att artisten inte kunde blinka ordentligt. Han hade också svårigheter i att le och röra sin mun.

Nu kommer beskedet att han avbryter turnén, efter en spelning på en festival i Brasilien:

”När jag klev av scenen tog utmattningen över och jag insåg att jag måste prioritera min egen hälsa först. Jag kommer att bli okej, men jag behöver tid till att vila och bli bättre. Efter att ha vilat och pratat med läkare, min familj och mitt team så åkte jag till Europa och hoppades på att kunna fortsätta turnén. Jag genomförde sex konserter, men det tog hårt på mig”, skriver Bieber på Instagram.

Justin Biebers turné ”Justice world tour” var planerad att hålla på ända till mars 2023.

Det rör sig om totalt 70 konserter som skjuts upp på obestämd framtid, skriver amerikanska nöjessajten TMZ.

Beskedet innebär i så fall att kommer Sverigekonserten i Stockholm den 15 mars kommer att skjutas upp på obestämd framtid.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.