GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

SVT-succén ”Allt för Sverige” återvänder till tv-rutan

I vintras gick SVT ut med att de lade tittarsuccén ”Allt för Sverige” på is. Nu avslöjar Aftonbladet att programmet kommer tillbaka med Anders Lundin som programledare.
Borås • Publicerad 13 juli 2022
”Allt för Sverige” kommer tillbaka.
”Allt för Sverige” kommer tillbaka.Foto: Mattias Ankrah/SVT

Anders Lundin är även högaktuell för att leda vårens säsong av ”Robinson” – efter 20 år.

”Vi är glada över att Anders Lundin har fått frågan från TV4 att återigen programleda Robinson 20 år efter att han senast ledde programmet i SVT 2003. Det här är ett unikt tillfälle för Anders att göra comeback i ett format, som SVT var först i världen att producera. Anders fortsätter sedan att leda succén Allt för Sverige, som kommer tillbaka med en 11:e säsong nästa år”, skriver Ebba Adielsson, programchef för SVT Nöje, i ett sms till Aftonbladet.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.