GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jojkaren kommer till Borås: ”Utlovar sprakande och trollbindande konsert”

I höst får Borås besök av jojkaren och Mello-artisten Jon Henrik Fjällgren och hans band.
Borås • Publicerad 4 juni 2022

– Vi utlovar en sprakande och trollbindande konsert med starkt budskap. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av mina favoritartister såsom Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy med flera, skriver artisten på hans Facebboksida.

1 oktober spelar Jon Henrik Fjällgren på Sagateatern i Borås.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.