GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Johnny Depp förolämpar Amber Heard i nya låten: ”Du sitter där som en hund”

Johnny Depp ger pikar till exsambon Amber Heard – genom ny musik. Det rör sig om två nya låtar som Depp skrivit till Jeff Becks kommande album, skriver Aftonbladet.
Borås • Publicerad 11 juli 2022

På fredag släpper Jeff Beck sitt nya album ”18”.

Texterna til de två första låtarna är skrivna av Hollywoodstjärnan Johnny Depp och enligt New York Post hånar han exsambon Amber Heard i texterna.

Brittiska Sunday Times har fått ta del av låttexterna och trots att Depp inte nämner Amber Heard med namns så finns det flera pikar mot exfrun som nämns i låtarna.

Bland annat textraden:

”I think you’ve said enough for one motherfucking night”, som på svenska blir: ”Jag tycker att du har pratat nog nu för en jävla kväll”.

I nya låten ”Sad motherfucking parade”, som översatt blir ”Sorglig jävla helvetesparad”, rapporteras det att Johnny Depp skrivit följande text:

”You’re sitting there like a dog with a seven-year itch”, som på svenska blir: ”Du sitter där som en hund, mitt i sjuårskrisen”.

Johnny Depp följde med John Beck på en turné denna sommar där de bland annat besökte Stockholm.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.