GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Joe Labero besöker Borås på sin avskedsturné

     Borås • Publicerad 28 oktober 2021
     Joe Labero har
     Joe Labero har
     Foto: Kristofer Sandberg

     Joe Labero planerar att flytta utomlands igen nästa år. Till våren har han en avskedsturné i Sverige, där han bland annat besöker Åhaga i Borås den 20 februari.

     – Det blir en härlig mix av allt det jag kan och är bra på, från mina 38 år som professionell magiker. Jag är en entertainer och brinner för det personliga mötet. Nu öppnar världen äntligen upp sig igen och jag är redo! säger Joe Labero.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.