GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jill Johnson firar 50 år – med ny krogshow

Jill Johnson firar 50 nästa år. Men hon drar igång firandet i förväg när hennes nya krogshow Simply the best drar igång på Cirkus i Stockholm.
Borås • Publicerad 5 september 2022
Jill Johnson.
Jill Johnson.Foto: SUVAD MRKONJIC

De trogna Jill Johnson-fansen kan förvänta sig en stor blandning av låtar på den kommande krogshowen.

– Det finns många självklara låtar som folk har önskat men som jag kanske inte har spelat. "Crazy in love" kanske inte passar så bra in bland en konceptplatta från mig till min dotter. Men den har en självklar plats i en sådan här show, säger Jill Johnson till TT och fortsätter:

– Det kan också komma härliga överraskningar. Kanske låtar med artister som gemene man aldrig trodde att jag skulle sjunga.

I höst är Jill Johnson aktuell i tv-programmet Vem tror du att du är? där hon ska lära sig om sina släktingars forna liv.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.