GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Internationell artist kommer till Borås – då spelar hon

Artisten Kat Riggins från Florida i USA besöker Borås på hennes turné när jazzföreningen Cookin' öppnar portarna på Orangeriet för höstens livemusik.
Borås • Publicerad 24 augusti 2022
Kat Riggins.
Kat Riggins.

Enligt Kat Riggins hemsida spelar hon musik med inslag av r'n'b, soul, country, gospel, hiphop och rock-n-roll men även blues. Riggins har blivit jämförd med giganterna Koko Taylor, Etta James och Tina Turner.

Ett citat på från Kat Riggins på hemsidan lyder följande:

”Supporta livemusik, för om du inte gör det...eventuellt kommer du få det enbart genom Youtube. Det är bara inte samma sak.”

10 september spelar Florida-sångerskan på Orangeriet i Borås.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.