GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Hundraåringen” på turné i höst

Enmansföreställningen "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", med Claes Malmberg, åker på Sverigeturné i höst. Avslutningen sker på Åhaga i Borås.
Borås • Publicerad 3 mars 2022
Arkivbild. ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”, med Claes Malmberg i alla roller spelas på Åhaga i Borås den 30 oktober.
Arkivbild. ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”, med Claes Malmberg i alla roller spelas på Åhaga i Borås den 30 oktober.Foto: Johan Valkonen

Pjäsen bygger på Jonas Jonassons bästsäljande roman som även blev en stor biosuccé 2013.

Claes Malmberg gör alla roller själv i enmansföreställningen och åker på Sverigeturné under hösten. Föreställningen har premiär på Magasinet på Tjolöholms slott den 30 juni och spelas där till den 7 augusti.

Efter det blir det turné med 25 olika orter på schemat. Turnén avslutas den 30 oktober på Åhaga i Borås.

– Det är vi förstås glada för. Samtidigt passar detta oss bra eftersom vi hela tiden vill vidga vårt utbud av underhållning, säger Åhagas vd Albert Alexandersson, till BT.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.