GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Gratisfestival till Borås

     Sex orkestrar från olika delar av Västra Götaland kommer under nästa helg samlas och bjuda på en gratisfestival i Borås.
     Borås • Publicerad 2 september 2021
     Arkivbild.
     Arkivbild.
     Foto: Malin Palm

     Det är den ideella föreningen Syskonorkestrarna i väst som arrangerar festivalen, som hålls vartannat år. Årets festival hålls i Borås i anslutning till stadens 400-årsjubileum, och kommer ta plats i Gustav Adolfskyrkan.

     Festivalen kommer vara coronasäkrad i form av att medlemmarna i orkestrarna måste stå med avstånd till varandra och publikantalet uppgår bara till 100 personer.

     – Det är noggrant styrt. Sen kunde inte alla vara med heller eftersom många inte har kunnat repetera, säger Sven Larsson, ordförande i Syskonorkestrarna i väst.

     Festivalen är gratis och hålls den 11 september. Läs mer här.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.