GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Folkkära dansbandet till Borås

     Nöje • Publicerad 16 september 2021
     Pressbild.
     Pressbild.
     Foto: Pressbild

     Den 2 oktober är det nypremiär för Arvingarnas 30-årsjubileumsshow ”Arvingarna 30 år - I takt med tiden”. 15 oktober kommer turnén till Åhaga i Borås.

     Publiken kan vänta sig en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Hits som ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley” varvas med enstaka covers och nya låtar. Med anledning av att Arvingarna firar 30 år har bandet tagit in förstärkning på scen, med blås och trummor/percussion, enligt ett pressmeddelande.

     – Äntligen får vi möta publiken igen! Vi i Arvingarna har ju inte gjort något annat än att spela musik de senaste 30 åren så att helt plötsligt inte kunna turnera kom som en chock. Vi har väntat och längtat så länge nu så när beskedet att vi kunde fortsätta turnén kom så kändes det nästan som när vi vann med Eloise 1993! Glädje!! Nu hoppas vi att så många som möjligt kommer ut och firar med oss! Förvänta er musik, fest, dans, glädje och ja allt som en 30-års fest bör innehålla! Hoppas vi ses väldigt snart! säger Casper Janebrink.

     Fakta

     Turnéschema

     02/10 Visby Wisbystrand

     09/10 Skövde Arena

     11/10 Stockholm Lilla Cirkus

     15/10 Borås Åhaga

     16/10 Halmstad Teater

     22/10 Malmö Slagthuset

     23/10 Västerås Konserthus

     25/10 Stockholm Lilla Cirkus

     29/10 Kungsbacka teater

     30/10 Jönköping konserthus

     31/10 Örebro Conventum

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.