unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Filmpris till Jonas från Borås

     BioFilmrulle
     BioFilmrulle
     Foto: Julia Lundberg

     Kortfilmen ”Vi brinner” har vunnit fyra priser vid Dalarnas filmfestival. Filmen vann bästa regi, bästa musik och bästa skådespelarinsats. Den blev också publikens pris för bästa film.

     Bakom ”Vi brinner” står en grupp studenter från Högskolan Dalarna. En av dem är Jonas Bogsjö från Borås. Han har varit fotograf och producent.

     – Jag är oerhört tacksam för att vi fick så många priser. Vi fick arbeta så hårt för att genomföra projektet. Strax efter att vi hade startat bröt coronapandemin ut och det var länge osäkert om det överhuvudtaget skulle bli någon film, för vi tappade tillgången till både teknik och inspelningsplatser. Men till slut lyckades vi få allt på plats och filma alltihop på 2,5 dagar. Vi är ett litet gäng som har gjort den här filmen på fritiden, säger Jonas till Borås tidning.