GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

FILM: Se när boråsaren Alicia tar över konserten – och gör Daniela Rathana mållös

Under Daniela Rathanas konsert på Sommartorsdagarna var det många som samlats för att se ”Havanna”-sångerskan. Men största överraskningen var nog när boråsaren Alicia Jern fick mikrofonen och sjöng så att hon lämnade Daniela Rathana utan ord.
Borås • Publicerad 14 juli 2022 • Uppdaterad 15 juli 2022

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.