unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

De har startat en podd om hästar och ridning

Sara Eriksson och Malin Nilsson.
Sara Eriksson och Malin Nilsson.
Foto: Privat

Sara Eriksson är verksamhetschef på Borås Ridhus och hon och ridläraren Malin Nilsson har nyligen startat podden Ridhuspodden. Hittills har de släppt sju avsnitt.

– Vi hade pratat om det tidigare och tänkte att det är roligt att göra något nu i coronatider när många sitter hemma och har tid att lyssna på podd. Samtidigt är det ett sätt att kommunicera med våra medlemmar, men även med hästintresserade i resten av landet, säger Sara Eriksson.

Som man kanske kan gissa av namnet, så handlar det om hästar och ridning. Sara och Malin kommer dela med sig av sin kunskap kring hästar och ridning.

– Vi googlade och tyckte faktiskt att det saknades en sådan podd. Vi delar med oss av det vi kan om hästar och vi tänker att man kan lyssna för att lära sig något nytt och höra hur vi tänker kring olika saker, säger Sara.

Avsnitten går att hitta här.