GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dansbandets konsert på Åhaga skjuts upp

Den 9 januari skulle Sven-Ingvars ha spelat på Åhaga. Men efter de nya restriktionerna får publiken istället vänta ett tag till på dansbandet.
Borås • Publicerad 23 december 2021
Arkivbild. Sven-Ingvars skulle ha spelat på Åhaga den 9 januari. Men nu skjuts konserten upp. På bilden ser vi sångaren Oscar Magnusson.
Arkivbild. Sven-Ingvars skulle ha spelat på Åhaga den 9 januari. Men nu skjuts konserten upp. På bilden ser vi sångaren Oscar Magnusson.Foto: David Johansson

Arrangören Lifeline har beslutat att skjuta upp konserten på grund av pandemin och de nya restriktioner för folksamlingar som började gälla dagen före jul.

”Sven-Ingvars – en liten bit av Värmland” har därför flyttats till den 24 april. Köpta biljetter gäller till det nya datumet, enligt arrangören.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.