GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Daniel Lemma till Borås – då sjunger han

Daniel Lemma besöker Borås under hans första kyrkoturné i höst.
Borås • Publicerad 24 augusti 2022
Daniel Lemma kommer till Boårs
Daniel Lemma kommer till BoårsFoto: Peter Diedrichs

I år är det 100 år sedan Karin Boye debuterade med diktsamlingen Moln. Därav ska ”If i Used To Love You”-sångaren Daniel Lemma ut på turné med skådespelaren Marie Delleskog och musikern Mars Eriksson med föreställningen ”Tillägnat Karin Boye”.

1 november kommer Daniel Lemma till Gustav Adolfs kyrka i Borås och spelar.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.