GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då kommer Marcus Berggren till Borås

Den hyllade komikern Marcus Berggren kommer till Borås för att göra sin show "Å Harre Jävvlar".
Borås • Publicerad 20 september 2022
Marcus Berggren kommer och uppträder i Borås.
Marcus Berggren kommer och uppträder i Borås.Foto: Alexander Söderling, Per-Anders Pettersson

Enligt Marcus Berggren ska detta vara hans första och sista föreställning.

Så här beskrivs showen på Marcus Berggrens hemsida:

”Det är stand-up av en kille som inte ville köra stand-up utan bara röka cigg och spela elgitarr och ha lugg över ögonen. I slutändan blir det en skitrolig, mustig, snuskig, farlig föreställning om att bli vuxen mot sin vilja. Dessutom bjuds det på några finstämda låtar helt utan skämt bara för att visa att livet inte är så jävla roligt hela tiden.”

”Å Harre Jävvlar” spelas på Sagateatern 12 november klockan 16 och 19.30.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.