unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då har boråsarnas succéprogram säsongspremiär

Tony Martinsson, Danjal Kanani, Jonna Lundell, Joakim Lundell, Niclas Laaksonen Och Andreas Österlund
Tony Martinsson, Danjal Kanani, Jonna Lundell, Joakim Lundell, Niclas Laaksonen Och Andreas Österlund
Foto: Nicklas Gustafsson / ARCTISTIC

Boråsarna Tony Martinsson och Niclas Laaksonen driver Laxton Ghost Sweden och är Sveriges främst spökjägare. De spelar bland annat in program tillsammans med Jocke och Jonna och nästa vecka har säsong två av Spökjakt premiär på Dplay.

På midsommarafton, den 19 juni, släpps säsongspremiären. Tanken var att den här andra säsongen skulle spelas in i USA men på grund av omständigheterna kring coronaviruset har planerna skjutits på framtiden. Istället har Jocke Jonna, Danjal, Laxton Ghost Sweden och medium Andreas Österlund upptäckt Sveriges mest hemsökta platser och göra paranormala utredningar.

"Oförklarliga skepnader, dörrar som tycks stängas av sig själva och musik som uppstår ur intet. Nu har det äntligen blivit dags för en andra säsong av Dplays stora tittarsuccé Spökjakt”, skriver Dplay.

Gänget har upptäckt sex av Sveriges mest kända hemsökta platser, däribland Borgvattnet, "Spökprästgården” och byns gamla Vandrarhem, som Tony Martinsson och Niclas Laaksonen driver.