GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Då blir den efterlängtade uppskjutna spelningen av

     Nöje • Publicerad 10 oktober 2021
     Amanda Werne går under artistnamnet Slowgold.
     Amanda Werne går under artistnamnet Slowgold.
     Foto: Ellika Henriksson/Pressbild

     Amanda Werne, som går under artistnamnet Slowgold, släppte förra året plattan ”Aska”. Mars 2020 skulle hon gästa Klubb Undergrunden på Pumphuset. Men hon han knappt med en handfull spelningar innan covid-19 stängde ner kulturlivet.

     Nu står det klart att hon kommer den 9 oktober i år i stället. Slowgold står på scen tillsammans med bandet Träden.

     – Det känns fantastiskt. Vi har gjort ett par tre stycken spelningar i sommar, och sen har jag gjort några solospelningar. Det har varit lite läskigt, men nu känns det som att man är på G igen, säger Amanda Werne till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.