GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Christer Björkman flyttar – vill komma närmare Borås

På torsdagen fyllde schlagergeneralen och Boråsprofilen Christer Björkman 65 år. Födelsedagen tar han in med ro och blickar framåt mot flyttplaner, då han och maken Martin Kagemark sålt huset i Nacka för att komma närmare deras familjer.
Borås • Publicerad 26 augusti 2022
Christer Björkmans stora projekt American song contest anordnades i år. Om det blir en till säsong återstår att se.
Christer Björkmans stora projekt American song contest anordnades i år. Om det blir en till säsong återstår att se.Foto: Privat

Mello-generalens 65-årsdag firades med en mindre middag samt en flytt från Stockholm till Varberg, då han och maken Martin Kagemark sålt huset i Nacka, rapporterar Aftonbladet.

– Vi känner att vi vill komma närmare våra familjer i Borås och Värnamo. Dessutom är vi stationerade i Los Angeles numera och det är för mycket att ha ett stort hus här, förklarar Björkman till tidningen.

Någon åldersnoja infinner sig inte hos boråsaren, menar han och fortsätter:

– Jag har inte tid att noja. Men det handlar också om vad jag gör i livet i övrigt. Hade jag gått i pension hade jag nog varit ganska nojig. Andra har däremot gjort sig lite lustiga och skämtat om att jag snart får pensionärsrabatt.

Just nu jobbar Björkman med American song contest i USA, men det är inte säkert ifall det blir en andra säsong.

– Vi förhandlar fortfarande och det handlar som alltid om pengar. Vi är också i slutförhandling om Kanada och håller också på med projektering för Sydamerika. Det är jättespännande, säger schlagergeneralen till Aftonbladet.

JaEn Latinamerikansk version av programmet kommer att sändas framöver, något som avslöjades i juli.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.