Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsprofilerna släpper ny bok

     Foto: LaxTon Ghost Sweden

     Bröderna Tony Martinsson och Niclas Laaksonen i Borås, som driver LaxTon Ghost, har synts i en rad olika sammanhang. Spökjägarna är bland annat med i Jocke och Jonnas TV-program ”Spökjakt" och driver själv en populär Youtubekanal.

     I april 2019 släppte Tony Martinsson och Niclas Laaksonen boken "LaxTon Ghost professionella spökjägare : rapporter från hemsökta hus och platser” tillsammans med Lena Brorsson-Alminger.

     Nästa år kommer en ny bok från bröderna. I oktober 2021 väntas ”Handbok för spökjägare” ges ut. I den 112 sidor stora boken berättar de hur det går till när de undersöker gamla hus, visar sin utrustning, delar med sig av sina bästa tips, och berättar om vad de själva har varit med om när de besökt Sveriges mest hemsökta hus.

     "Du behöver inte tro på spöken för att läsa och rysa till Spökjägarens handbok! Efter läsningen, använd fyll-i-delen i boken och gör en egen undersökning. Om du törs…”, står det om boken.