GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsprofilens teater byter namn och sätter upp nytt

Parkteatern i Borås byter namn och satsar på en ny föreställning i augusti.
Borås • Publicerad 12 februari 2022
Arkivbild. Göran Lohne och Parkteatern, som byter namn till Sommarteatern.
Arkivbild. Göran Lohne och Parkteatern, som byter namn till Sommarteatern.Foto: Jan Pettersson

Sommarteatern blir det nya namnet på den gamla teaterlokalen i Boråsparken, enligt att pressmeddelande från nöjesarrangören Göran Lohne.

”Ding dong – om Filippa och morfar” heter en föreställning som ska ha Sverigepremiär den 13 augusti på Sommarteatern. Manuset är skrivet av Göran Lohne med viss hjälp av Jens Tompowsky – och det är baserat på Lasse Berghagens böcker ”Filippa och morfar”.

Föreställningen, som innehåller mycket musik av Lasse Berghagen, ska spelas under hela augusti månad.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.